Open of gesloten poorten, sierpoorten, automatische poorten,... Hoe u het ook ziet, Ymas Metaalconstructies realiseert uw wensen met plezier!

Reken op onze expertise wanneer u een poort wil laten plaatsen in regio Kampenhout

Uw garagepoort is het uithangbord van uw woning. Prijkend aan uw gevel springt ze dan ook meteen in het oog. Kies voor een expert met tonnen ervaring voor het vervaardigen en laten plaatsen van poorten naar uw keuze. Woont u in regio Kampenhout? Dan is Ymas Metaalconstructies uw uitgelezen partner!
Bent u echter op zoek naar een duurzame en veilige omheining? Die vindt u eveneens bij Ymas Metaalconstructies in Kampenhout. 

De dienstverlening van ons bedrijf is veelzijdig en compleet. In samenspraak met de klant zetten wij de ontwerpen op papier. We houden dus steeds rekening met uw voorkeuren en behoeftes. Daarna wordt de poort ambachtelijk vervaardigd in onze ateliers. Ten slotte volgt een correcte plaatsing tot in het kleinste detail. Heeft u achteraf nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan ook niet om opnieuw contact met ons op te nemen.

Poorten of een omheining laten plaatsen in regio Kampenhout was nog nooit zo eenvoudig. Zoek niet langer naar de ideale vakman: bij Sammy Peremans en zijn team zit u zeker goed! Neem snel contact met ons op voor meer informatie.

Contacteer ons!016 67 92 61